fbpx

DE CE KYOCERA?

  • Hartia si documentele sunt doar inceputul
   In Statele Unite, un angajat dintr-o companie in medie foloseste 10.000 de coli de hartie pe an. Se estimeaza ca 45% din hartia tiparita in birouri ajunge la gunoi pana la sfarsitul zilei. Abordarea noastra hostistica asupra documentelor ia in calcul fiecare componenta a organizatiei si va permite sa lucrati mai inteligent.
  • TCO deosebit de redus
   Pretul de achizitiei al unui echipament de tiparire valoreaza intre 5-30% din totalul costurilor pe care masina le va genera de-a lungul duratei de exploatare. Consumul de hartie, toner, costurile de mentenanta si cheltuielile cu energia pot avea valori variate in functia de politica companiei si calitatea echipamentului de tiparire.  Kyocera este renumita pentru cel mai mic TCO (cost total al proprietatii) din industrie si datorita portofoliului complet care faciliteaza digitalizarea.
  • Fiabilitate japoneza
   Imprimantele si produsele MFP Kyocera utilizeaza tehnologii patentate, cum ar fi cilindrul din siliciu amorf. Astfel de materiale si alte tehnologii patentate confera o durata medie de viata mai lunga a echipamentelor.  Media de viata a unui echipament de tiparire standard este de 3-5 ani; durata medie de viata a unui echipament Kyocera este de 4.8 ani. 
  • Va ajutam sa rezolvati provocarile critice de afaceri
   Aceasta include reducerea costurilor, automatizarea proceselor de afaceri si cresterea productivitatii. Eforturile Kyocera in domeniul cercetarii si dezvoltarii raspund nevoilor dumneavoastra in schimbare.
  • Exploatati potentialul echipamentelor la adevarata valoare
   Aplicatiile noastre de afaceri si serviciile noastre de consultanta optimizeaza fluxurile de lucru pentru documente, punand in valoare potentialul echipamentelor.
  • Suntem globali si intotdeauna personali
   Beneficiati de servicii exceptionale si de solutii personalizate care va sprijina in mod optim dezvoltarea afacerii – indiferent de dimensiunea acesteia.

Este important este sa gasesti cea mai buna varianta raportata la nevoile tale. Numai astfel echipamentul va putea fi exploatat la adevarata valoare.

Tiparesti cum doresti. Tiparesti inteligent.

AVANTAJELE ECHIPAMENTELOR KYOCERA

 
 • Fiabilitate exceptionala
 • Consum redus de energie
 • Costuri reduse de intretinere
 • Rapid de instalat
 • Usor de utilizat
 • Viteza mare de tiparire

Ai nevoie de o imprimanta sau un echipament multifunctional? Este important sa alegi pe masura nevoilor tale actuale si viitoare.

KYOCERA nu iti promite perfectiunea. Pentru ca imprimantele si echipamentele multifunctionale Kyocera nu sunt teorii pe hartie. Sunt, in schimb, un excelent partener de lucru, perfect adaptate nevoilor moderne: le pui la treaba si te poti baza ca isi vor indeplini cu succes sarcinile, chiar si in cele mai incarcate zile!

Gandite pentru a fi fiabile, rapide, usor de instalat si de intretinut, cu consum redus de energie, dar performante exemplare, echipamentele de tiparire KYOCERA acopera intregul spectru de necesitati de copiere, tiparire, scanare si administrare de documente ale unui birou modern, depasind orice asteptare!

De 30 de ani, KYOCERA este expert in echipamente de tiparire fiabile si economice

Kyocera a dezvoltat conceptul ECOSYS in 1992. ECOSYS este un concept care vizeaza integrarea a trei componente esentiale in tehnologia echipamentelor de tiparire: ECOnomie, ECOlogie si SYStem.

Prin promovarea seriilor de echipamente ECOSYS, KYOCERA si-a urmarit cu consecventa  obiectivul de a furniza clientilor sai fiabilitate superioara si cost redus de tiparire.