fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

ECOSYS

TEHNOLOGIA ECOSYS

ecosys_technology-cps-85444-image-cpsimage

Obiectivul KYOCERA este de a produce echipamente de calitate superioara, care sa asigure un Cost Total al Proprietatii (TCO) cat mai redus si sa aiba un impact redus asupra mediului inconjurator.

Imprimantele ECOSYS contin un cilindru patentat cu o durata de viata extrem de lunga, care este separat de toner si elimina astfel situatia in care inlocuirea tonerului inseamna si inlocuirea cilindrului, evitand, implicit, pierderile asociate

Imprimantele ECOSYS sunt solutii fiabile de tiparire care incorporeaza consumabile cu durata lunga de viata, asigurand unul dintre cele mai reduse costuri de tiparire per pagina. Costurile operationale pe care le implica imprimantele cu cartus traditional pot fi semnificativ mai mari decat costul efectiv de achizitie, pe parcursul duratei de viata a produsului.

Eliminand necesitatea de inlocuire a cartusului, imprimantele ECOSYS genereaza un nivel mai scazut de deseuri si reduc semnificativ risipa, atat de frecventa in economia actuala.

Tehnologia bazata pe durata lunga de viata inseamna o mai buna utilizare a pieselor consumabile si reduce emisiile CO2, cat si valorile TEC*(Consum Total de Energie). Datorita tehnologiei ECOSYS echipamentele KYOCERA au un consum considerabil mai mic de energie, atat in procesul de productie, cat si in exploatare.

O imprimanta ECOSYS poate ajunge la o reducere a consumului de electricitate de pana la 85%, pe intreaga sa durata de viata.
* Valoarea TEC constituie un criteriu de complianta cu standardele internationale prevazute de Programul Energy Star. Acesta se refera la volumul de electricitate utilizata intr-o saptamana, luand in considerare toate etapele tipice – alternarea dintre modulurile operational-sleep-off si doua zile de modulul sleep/off.

ecosys_technology_ro

Vrei sa afli mai multe informatii despre tehnologia ECOSYS?

Completeaza formularul si vei fi contactat de un specialist!

Vrei sa fii contactat de un specialist Kyocera?

Echipamentele Kyocera se remarca prin tehnologia proprie ECOSYS care asigura reducerea substantiala a costurilor, cresterea performantei si un nivel sporit de fiabilitate