fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Despre noi

In regiunea EMEA, KYOCERA Document Solutions Europe are 16 subsidiare inregistrate, in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Rusia si Marea Britanie.

In Romania, KYOCERA Document Solutions este prezenta inca din 2002 prin intermediul distribuitorului local si al unei retele de parteneri autorizati cu prezenta si activitate la nivel national.

Solutiile de tiparire Kyocera sunt dedicate afacerii

Kyocera Document Solutions se foloseste de inovatie, hardware premiat si software inteligent pentru a oferi companiilor valoare si cunostinte care pot asigura un avantaj competitiv.

Hartia si documentele sunt doar inceputul

Abordarea noastra Total Document Solutions priveste fiecare aspect al unei afaceri astfel incat sa se creasca eficienta si intelegenta modului de lucru.

Rezolvam provocarile critice ale afacerii …

… cum ar fi reducerea costurilor, automatizarea proceselor de afaceri si cresterea productivitatii. Cercetarea si dezvoltarea noastra raspund nevoilor dvs. in schimbare.

Un model de afaceri proiectat in jurul clientului

Imprimantele noastre ECOSYS premiate si echipamentele multifunctionale ofera costuri mai mici, fiabilitate si beneficii pentru mediu.

TCO redus

Echipamentele Kyocera este renumite pentru nivelul scazut TCO, asigurat de componentele cu durata lunga de viata, costurile reduse de intretinere si consum redus de energie.

Punem in valoare echipamentele hardware

Aplicatiile noastre de afaceri si serviciile noastre consultative optimizeaza fluxul de lucru al documentelor, punand in valoare abilitatile echipamentului hardware.

Global, dar personal

Cu Kyocera, veti beneficia de servicii exceptionale testate la nivel global, dar veti putea personaliza solutii personalizate asa incat sa raspunda nevilor unice ale companiei Dvs,  indiferent de dimensiunea acesteia.