Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Companie

La baza, competenta acestei companii japoneze, infiintate in 1959 si avand sediul central la Kyoto, se regaseste in produsele sale originale: tehnica ceramica.

Fondatorul companiei KYOCERA (Kyoto Ceramics), Dr. Kazuo Inamori, a intuit potentialul urias pe care il poate avea un material atat de versatil. KYOCERA este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de componente din ceramica pentru industria IT&C.

Activitatea Grupului KYOCERA este structurata in trei mai componente: IT&C, protectia mediului si calitatea vietii. Aici sunt incluse si unitati de business de importanta strategica precum telecomunicatii, managementul documentelor, produse care au rolul de a creste calitatea vietii (in sectorul sanatatii, de exemplu, implanturi din ceramica fina) si sisteme pentru energie solara. Compania este si unul dintre cei mai importanti producatori de module solare. Sloganul companiei, “The New Value Frontier”, face referire la determinarea KYOCERA de a-si mentine forta inovativa si de a miza pe dezvoltare tehnologica.

KYOCERA se numara printre primele 500 cele mai valoroase companii la nivel mondial (BusinessWeek). Numeroasele subsidiare din Europa au rolul de a promova compania si de a vinde echipamente de tip imprimante, copiatoare/mutifunctionale, dar si solutii de administrare a documentelor de birou, componente microelectronice, produse din ceramica fina si module solare.

Conform Dr. Inamori, o corporatie are datoria de a actiona cu responsabilitate fara de natura si societate. KYOCERA isi sustine aceste principii prin nenumarate activitati. Premiul International Kyoto este un exemplu bine-cunoscut care deriva din aceasta filosofie. Initiat de Dr. Inamori, Premiul International Kyoto (cu o valoare de 50 milioane Yeni, cca 300.000 euro) se acorda pentru realizari importante urmatoarele domenii: tehnologii avansate, stiinte de baza, arta si filosofie. Mai multe informatii, aici.

 

KYOCERA Document Solutions Inc.

Unul dintre lideri in materie de solutii de management al documentelor, KYOCERA Document Solutions produce si comercializeaza imprimante monocrom si color, echipamente multifunctionale (MFP-uri), produse de format larg si un intreg portofoliu de solutii si aplicatii software.

KYOCERA Document Solutions are sediul central la Osaka, in Japonia, si are subsidiare in Asia Pacific, America si EMEA, care colaboreaza cu o retea extinsa de parteneri si distribuitori autorizati din intreaga lume.

KYOCERA Document Solutions Inc. este in totalitate detinuta de KYOCERA Corporation.

Filosofia companiei KYOCERA Document Solutions o reflecta pe cea a companiei mama: “Pastrati spiritul de a munci corect si onorabil, respectand oamenii, munca, compania si intreaga comunitate”.

KYOCERA Document Solutions aplica in practica aceste principii: colaborarea dintre angajati, determinarea de a furniza produse tehnologice de inalta clasa, in armonie cu natura si respect fata de mediul inconjurator si societate.

KYOCERA Document Solutions Europe B. V.

KYOCERA MITA Europe a fost infiintata in ianuarie 2000, ca urmare a fuziuniii dintre KYOCERA si MITA, doua dintre cele mai inovatoare companii din domeniul managementului de documente.

Ca producator de imprimante si multifunctionale, KYOCERA MITA a furnizat diferite produse care sa raspunda nevoilor diverse ale clientilor.

KYOCERA Document Solutions Europe a fost infiintata la 1 aprilie 2012. Schimbarea reflecta cresterea substantiala a producatorului international. Cu sediul in Hoofddorp, Olanda,  KYOCERA Document Solutions Europe B.V coordoneaza toate operatiunile companiei in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).  In aceasta regiune, exista 16 subsidiare la nivel de tara: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Rusia si Marea Britanie.

In alte 60 de tari din EMEA, KYOCERA Document Solutions Europe lucreaza strans cu reteua sa de distribuitori si parteneri autorizati.

In Romania, IT SMART Distribution este distribuitor autorizat al echipamentelor de tiparire KYOCERA, iar la nivel national KYOCERA este prezent printr-o retea de dealeri autorizati.