fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Istoric

KYOCERA Corporation

Compania fost fondata in 1959 de catre Dr. Kazuo Inamori, in Kyoto, Japonia, cu numai cativa angajati. Produsul de baza Kyocera a fost un izolator ceramic folosit ca si componenta pentru echipamente electronice. Compania si-a adaptat rapid tehnologiile pentru a produce o gama extinsa de produse si componente ceramice.

Imprimantele si multifunctionalele Kyocera incorporeaza cunostintele si experienta corporatiei, componentele fiind realizate din materiale cu o durata de viata extrem de mare.  Inovatia este in ADN-ul Kyocera.

Inceputurile

Kyocera a inceput ca o mica fabrica suburbana, cu un buget redus, fara acreditari sau reputatie. S-a bazat doar pe tehnologie si o echipa de 28 de oameni muncitori. Eforturile fiecarui membru al echipei, determinarea de a atinge excelenta, increderea in forta echipei si mandria a avea rezultate au fost factorii unei cresteri rapide.

Una dintre primele comenzi primite a venit partea IBM. Nimeni nu se astepta ca produsul comandat sa poata fi realizat in timp util. Nu existau nici echipamente, nici experienta, dar echipa a lucrat zi si noapte pentru a crea un prototip. Si a functionat. La asta ne referim cand spunem ca punem clientii pe primul loc. Ascultand atent cerintele clientilor, te poti folosi de abilitati si inovatie pentru a le rezolva provocarile, oricat de grele ar fi.

TOP 100

Astazi, Kyocera Corporation se afla in TOP 100 companii inovatoare, are 76.863 angajati in 286 companii.

In calitate de producator mondial de ceramica de inalta tehnologie, componente electronice, celule solare si echipamente de birou, Kyocera Corporation a fost recunoscuta, timp de cinci ani consecutivi din 2014*, drept una dintre cele mai inovatoare companii si listata in Derwent Top 100 Global Innovators.

Compania ocupa pozitia 672 in lista Forbes Global 2023.