fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Inovatie

In 1992, Kyocera – companie fondata in 1959 si determinata sa inoveze tehnologic – a fost primul producator de echipamente de tiparire laser care a dezvoltat un sistem ‘cartridge-free’ si a lansat primul produs ECOSYS.

Inovatia este in ADN-ul Kyocera

In timp ce alte companii manifestau un interes redus pentru inovatie, Kyocera a introdus ECOSYS cu scopul de a face dispozitivele de imprimare mai ecologice, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau economiile de costuri.

Astazi, companiile si organizatiile solicita mai multe actiuni de mediu decat oricand, deoarece schimbarile climatice si incalzirea globala au devenit probleme importante la nivel mondial ce nu mai pot fi trecute cu vederea.

Kyocera considera ca este posibil un viitor durabil si va continua sa dezvolte produse inovatoare care sa duca la acest obiectiv general. Grupul Kyocera stimuleaza schimbarea in industria tiparita, dar crede, de asemenea, ca viitor nostru depinde de capacitatea companiilor de a se responsabiliza. Compania este mandra sa ofere hardware si software de top pe piata si sa ia parte la eforturile globale de protejare a mediului inconjurator.

Mai putine deseuri, durata lunga de viata, cost redus

Imprimantele ECOSYS genereaza un volum mai redus de deseuri si au cel mai mic cost pe imprimare in comparatie cu alte echipamente similare. Kyocera a fost primul producator care a dezvolta un sistem fara cartus pentru imprimantele laser, fiind permanent preocupata de reducerea impactului asupra mediului inconjurator (Ecologie), reducerea costurilor de exploatare (Economie) si asigurarea unei integrari simplificate in infrastructura. (Sisteme).

Toner ecologic

Tonerul Kyocera „fuzioneaza” cu pagina si imprima la o temperatura mai scazuta, reducand consumul de energie al imprimantei cu pana la jumatate.

Tehnologia de lunga durata economiseste resurse

Componentele noastre cu durata lunga de viata, cum ar fi cilindri de siliciu amorf cu o durata de viata de pana la 4.800.000 de imprimari, economisesc resurse.

Inovatia doar-toner

Am proiectat primele imprimante pentru a utiliza un sistem in care tonerul era singurul consumabil, evitand necesitatea inlocuirii cartuselor din plastic si reducand impactul asupra mediului.

28 de ani de inovatie

Kyocera a lansat prima imprimanta laser ECOSYS in 1992, stabilind standardul pentru tiparire ecologica.

99% produsele verzi

Angajamentul Kyocera de a proteja mediul inconjurator a dus la faptul ca aproape fiecare produs oferit este conceput ca un produs ecologic. Raportul nostru CSR va spune mai multe.

Securizarea datelor de atacurile cibernetice

Pe masura ce infractorii devin mai inventivi, companiile au nevoie de cele mai noi instrumente si sisteme pentru a pastra datele in siguranta. Tocmai de aceea Kyocera si-a dezvoltat portofoliul de produse de tiparire cu numeroase chei de control al securitatii.