Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Inovatie

In 1992, Kyocera – companie fondata in 1959 si determinata sa inoveze tehnologic – a fost primul producator de echipamente de tiparire laser care a dezvoltat un sistem ‘cartridge-free’.Tehnologia KYOCERA are un impact direct si consistent asupra ecologiei. Tehnologia Kyocera utilizeaza un cilindru fabricat din silicon amorf cat si alte componente cu durata lunga de viata, pastrand in ansamblul echipamentului un singur element consumabil, respectiv tonerul. Dar ECOSYS nu inseamna doar tehnologie, ci pleaca de la principii si concepte bine definite. Cele trei concepte care stau la baza ECOSYS sunt:

ECOnomie
ECOlogie
SIStem de tiparire

ECOnomie

ECOnomie se traduce prin determinarea Kyocera de a asigura produse fiabile la un pret competitiv, dar si cu un TCO (totalitatea costurilor de proprietate si exploatare) cat mai redus.

ECOnomy

Costuri reduse de exploatare
Costurile de exploatare in cazul echipamentelor de tiparire sunt, in general, substantiale, fiind compuse din diverse tipuri de cheltuieli directe si indirecte: intretinere, mentenanta, exploatare , costuri asociate consumabilelor, cheltuieli de service, costuri de timp asociate acestora. In multe situatii, pentru un echipament de tiparire, care este utilizat pe o durata medie 2-6 ani, costurile de exploatare pot depasi cu mult valoarea achizitiei. In plus, echipamentele utilizate in companii mari, unde volumul materialelor tiparite este considerabil, costurile pe care le presupun interventiile autorizate pentru reparatii sau inlocuiri de componente pot ajunge sa fie atat de ridicate incat clientii sa prefere mai degraba sa inlocuiasca ehipamentul cu totul, decat sa isi asume cheltuielile de intretinere. Kyocera, prin tehnologia ECOSYS, a reusit sa reduca semnificativ aceste costuri, reducand dramatic numarul de interventii necesare prin componente create din materiale durabile si calitate net superioara.

ECOlogie

este nu doar un concept; in abordarea Kyocera se traduce prin utilizarea mai eficienta a energiei si, indirect, prin reducerea poluarii si a risipei de resurse.

 

ECOlogy

Componente cu durata lunga de viata
Datorita experientei anterioare in domeniul produselor din material ceramic, Kyocera a reusit sa transforme intreaga perspectiva asupra durabilitatii componentelor: cilindrul realizat dintr-un material siliconat amorf, cu o rezistenta surclasata doar de cea a diamantului, a devenit o tehnologie patentata si apreciata in intreaga piata de echipamente de tiparire. Cu componente din material extra-durabil, echipamentele de tiparire Kyocera nu mai solicita nici interventii de intretinere, dar au si capacitatea de a procesa un volum mai mare de operatii de printare.

Tot pentru a eficientiza procesele de tiparire, Kyocera a inovat fundamental inca din etapa in care imprimantele conventionale foloseau o unitate de imagine care includea cilindru, developer si toner intr-o singura unitate: cand una din componente se defecta sau ajungea la finalul ciclului de viata, intreaga unitate era inlocuita. Kyocera a fost primul producator de imprimnate laser care a separat componentele, asa incat cilindrul nu mai trebuia inlocuit in momentul in care se termina tonerul, facand o mai corecta distinctie intre consumabile si componente. Deoarece componentele sunt create din material extrem de durabil, la echipamentele Kyocera tonerul este singurul consumabil.

SIStem

Imprimantele si multifunctionalele Kyocera au fost gandite sa functioneze intr-un SIStem.

 

SYStem Printing

Modular si eficient
Un sistem flexibil, modular care sa permita tehnologiei ajustarea rapida si facila la necesitatile permanent in schimbare ale unei companii.
Cele mai multe echipamente Kyocera sunt gandite ca ‘baza’ si ‘optiuni’, asa incat o unitate sa poata fi ajustata si extinsa in functie de necesitati. Este de asteptat ca, odata cu progresul tehnologic si infrastructurile IT sa se schimbe, sa avanseze: ca atare imprimantele si multifunctionalele Kyocera sunt create pentru a putea opera in orice tip de retea standard, asa incat sa asigure interoperabilitatea necesara unei functionari optime a intregului sistem in ansamblu. Aplicatiile de business dezvoltate de Kyocera au rolul de a furniza utilizatorilor toate facilitatile pentru a obtine eficienta maxima (timp/resurse/cost).

Certificari si premii

Imprimantele ECOSYS furnizate de KYOCERA Document Solutions au primit recunoastere internationala pentru tehnologia inovativa si grija pentru mediu. Toate echipamentele Kyocera sunt certificate “Energy Star” si majoritatea sunt testate si certificate “Der Blaue Engel”. Echipamentele de tiparire Kyocera evaluate de catre specialistii BLI Buyers Lab au primit calificative superioare si au castigat numeroase premii BLI, recunoscute in industrie.

Mai multe detalii despre avantajele solutiilor KYOCERA, gasiti sintetizate in materialul de mai jos.

kyocera-solutii-economice-tiparire