fbpx

Kyocera considerata Jucator Major de catre IDC

Postat in 30 ianuarie, 2024

Kyocera considerata Jucator Major de catre IDC

Kyocera este incantata sa anunte ca a fost nominalizata recent “Major Player” de catre International Data Corporation (IDC).

Kyocera Document Solutions Europe, B.V., una dintre cele mai importante companii globale de solutii pentru documente, are bucuria de a impartasi recenta sa nominalizare ca “Major Player” conform ““IDC MarketScape Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy 2023 Vendor Assessment*1“.

Raportul analistilor IDC, companie de cercetare IT din Statele Unite, a urmarit analiza si evaluarea unor programe si servicii de sustenabilitate derulate de 11 furnizori de solutii si echipamente pentru tiparirea documentelor, printre care si  Kyocera. Analiza a studiat strategiile organizationale, operatiunile, produsele si solutiile fiecarui furnizor pentru a identifica liderii.

“Suntem incantati sa primim o asemenea recunoastere prestigioasa din partea International Data Corporation”, spune Takuya Marubayashi, Presedintele Kyocera Document Solutions Europe, B.V. “Suntem mandri de capacitatea noastra de a inova sustenabil, care este in stransa legatura cu etica Kyocera de a face lucrurile corecte ca fiinte umane.”

Pe masura ce preocuparile legate de mediul inconjurator continua sa creasca, sustenabilitatea devine o prioritate in peisajul actual de afaceri. Companiile se pot raporta la studiul IDC inclusiv pentru a selecta parteneri de afaceri cu o istorie dovedita in implementarea unor solutii de tiparire si practici sustenabile de afaceri.

Raportul a evaluat in timp designul de produse cu respect fata de mediul inconjurator ale Kyocera, precum si modul in care software-ul de gestionare a continutului intreprinderii (ECM), platforma de servicii pentru continut (CSP) si solutiile de tipar pentru productie ajuta companiile sa reduca impactul lor asupra mediului.

De peste 30 de ani, Kyocera este permanent preocupata sa proiecteze, sa dezvolte si sa inoveze in mod sustenabil echipamente cu componente cu durata lunga de viata, reducand cantitatea de deseuri tehnologice care polueaza mediul nostru.

Determinarea de a dezvolta un portofoliu si tehnologii sustenabile marcheaza evolutia Kyocera cu mult inainte ca acest subiect sa fie unul de interes global. Tot în acest sens, Kyocera ofera si servicii de intretinere preventiva, prin intermediul serviciilor lor de gestionare a flotei*2, care reduc emisiile de CO2 cauzate de deplasarea personalului pentru a repara echipamentele.

Sistemele noastre de gestionare a documentelor, precum ECM si CSP, contribuie, de asemenea, la reducerea cantitatii de hartie utilizate de companii si asigura eficienta tiparului si o securitatea datelor.

Cand vine vorba despre spatiul de tiparire inkjet pentru productie, Kyocera intentioneaza sa conduca in domeniul sustenabilitatii. Ne straduim sa devenim un partener de solutii care sprijina clientii in cautarea unei modalitati sustenabile de a face afaceri. Un exemplu in acest sens ar fi cerneluri pe baza de apa, care sunt prietenoase cu mediul inconjurator si ajuta companiile sa-si reduca impactul asupra lumii din jurul nostru.

Fiind o afacere concentrata pe client, care pune pe primul loc oamenii si planeta, vom continua sa sprijinim obiectivele clientilor nostri de a implementa practici sustenabile de afaceri prin inovatie si propuneri de solutii pentru documente care sa-i ajute sa-si reduca impactul asupra mediului.

*1 IDC MarketScape Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy 2023 Vendor Asessment, doc #US49892223, decembrie 2023
*2 Servicii de gestionare si intretinere la distanta pentru MFP-uri si imprimante

Despre Kyocera Document Solutions Europe

Kyocera Document Solutions Europe este o companie din grupul Kyocera Document Solutions Inc., un furnizor global de solutii complete pentru documente, cu sediul in Osaka, Japonia. Portofoliul companiei include MFP-uri si imprimante fiabile si prietenoase cu mediul inconjurator, precum si aplicatii de afaceri si servicii de consultanta care permit clientilor sa-si optimizeze si sa-si gestioneze fluxul de documente, atingand noi culmi de eficienta. Cu experienta profesionala si o cultura a parteneriatului empatic, obiectivul companiei este de a ajuta organizatiile sa puna cunostintele la lucru pentru a genera schimbari.

Kyocera Document Solutions Inc. este o companie din grupul Kyocera Corporation (Kyocera), un furnizor de top de ambalaje pentru semiconductori, componente industriale și auto, dispozitive electronice, sisteme de energie inteligentă, imprimante, copiatoare și telefoane mobile. În timpul anului care s-a încheiat la 31 martie 2023, veniturile consolidate din vânzări ale Grupului Kyocera au totalizat 2 trilioane de yeni (aproximativ 15,1 miliarde de dolari americani). Kyocera ocupă locul #672 în lista “Global 2000” a revistei Forbes din 2023, care cuprinde cele mai mari companii cu capital public din lume, și a fost numită de către The Wall Street Journal printre “Cele 100 de Companii cu cea mai Sustenabilă Management din Lume.”

Despre IDC MarketScape
Modelul de evaluare a furnizorilor IDC MarketScape este conceput pentru a oferi o prezentare generala a competentei competitive a furnizorilor de tehnologie informationala si comunicatii (ICT) intr-un anumit segment de piata. Metodologia de cercetare utilizeaza o metodologie riguroasa de evaluare bazata pe criterii atat calitative, cat si cantitative, rezultand intr-o ilustratie grafica unica a pozitiei fiecarui furnizor in cadrul pietei respective. IDC MarketScape furnizeaza un cadru clar in care produsele si serviciile oferite, capacitatile si strategiile, precum si factorii actuali si viitori de succes pe piata IT si telecomunicatiilor pot fi comparate in mod semnificativ. Acest cadru ofera de asemenea cumparatorilor de tehnologie o evaluare completa a punctelor forte si slabiciunilor furnizorilor actuali si potentiali intr-o perspectiva de 360 de grade.