fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

KYOCERA pe scurt

Solutiile KYOCERA asigura un Cost Total al Proprietatii (TCO) extrem de redus si au un impact redus asupra mediului inconjurator.

Cum reuseste KYOCERA sa furnizeze echipamente economice si ecologice?
Datorita tehnologiei ECOSYS!

Imprimantele ECOSYS contin un cilindru patentat cu o durata de viata extrem de lunga, care este separat de toner si elimina astfel situatia in care inlocuirea tonerului inseamna si inlocuirea cilindrului, evitand, implicit, pierderile asociate

Imprimantele ECOSYS sunt solutii fiabile de tiparire care incorporeaza consumabile cu durata lunga de viata, asigurand unul dintre cele mai reduse costuri de tiparire per pagina. Costurile operationale pe care le implica imprimantele cu cartus traditional pot fi semnificativ mai mari decat costul efectiv de achizitie, pe parcursul duratei de viata a produsului.

Eliminand necesitatea de inlocuire a cartusului, imprimantele ECOSYS genereaza un nivel mai scazut de deseuri si reduc semnificativ risipa, atat de frecventa in economia actuala.

Tehnologia bazata pe durata lunga de viata inseamna o mai buna utilizare a pieselor consumabile si reduce emisiile CO2, cat si valorile TEC*(Consum Total de Energie). Datorita tehnologiei ECOSYS echipamentele KYOCERA au un consum considerabil mai mic de energie, atat in procesul de productie, cat si in exploatare.


Click aici pentru produsele KYOCERA

In regiunea EMEA, KYOCERA Document Solutions Europe are 16 subsidiare inregistrate, in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Rusia si Marea Britanie.

In Romania, KYOCERA este prezenta inca din 2002 prin intermediul distribuitorului local si al unei retele de parteneri autorizati cu prezenta si activitate la nivel national.