Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Multifunctionale

Cand vine vorba despre copiatoare si multifunctionale (MFP), KYOCERA furnizeaza cea mai extinsa linie de echipamente castigatoare a numeroase premii, de la echipamente de talie mica, pana la cele mai mari.
Centrate in jurul functiei de copiere produsele Kyocera suporta o serie de functionalitati si caracteristici suplimentare functiior standard: tiparire, scanare, fax, care au scopul de a imbunatati procesele si care si-au dovedit eficienta in companii, indiferent de marimea acestora.
Create cu un grad mare de flexibilitate si usurinta in utilizare, gama de multifunctionale profesionale KYOCERA reuseste sa accelereze productivitatea prin caracteristici potrivite necesitatilor fiecarei institutii sau companii.
Seria TASKalfa este cea mai avansata din gama de solutii dedicate managementului documentelor, si este special creata pentru a raspunde cerintelor si exigentelor moderne. Echipamentele multifunctionale TASKalfa confera un nivel exceptional al productivitatii, datorita vitezei mari de operare, tehnologiei puternice in materie de controller si a utilitatilor profesionale.