fbpx

FIABILITATEA SI PERFORMANTA ECHIPAMENTELOR KYOCERA ADUC 7 PREMII BLI 2018

Postat in 26 aprilie, 2018

FIABILITATEA SI PERFORMANTA ECHIPAMENTELOR KYOCERA ADUC 7 PREMII BLI 2018

KYOCERA Document Solutions Europe BV a anuntat recent ca sapte produse din seriile sale TASKalfa si ECOSYS au fost premiate de catre “Keyboard Intelligence – Labs Buyers” (BLI), cea mai importanta autoritate independenta in materie de evaluare a solutiilor de printing, la nivel global.

Echipamentele multifunctionale TASKalfa 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i, ECOSYS M2640idw si imprimanta P2040dw au fost primit scoruri de 10-din-10 pentru fiabilitate intr-un proces de testare continua care a durat 2 luni.

Scorul perfect 10 obtinut de TASKalfa pentru fiabilitate
BLI, instiutie recunoscuta pentru standardele sale deosebit de inalte, a supus cinci modele TASKalfa la teste intensive si riguroase. Echipamentele TASKalfa 8002i si TASKalfa 7002i au executat 450.000 de comenzi intr-un test continuu de doua luni. Chiar mai impresionant, alte trei echipamente MFP a fost supuse unui test de 225.000 de comenzi, care au fost executate fara nici o eroare.

“Tehnologia de tambur brevetata de KYOCERA inseamna ca produsele noastre hardware sunt nu doar fiabile, ci si ecologice si economice. Produsele durabile, rezistente si fiabile sunt o cerinta minima din partea clientilor, pentru ca organizatiile sa poata livra la randul lor plus valoare utilizatorilor finali”, comenteaza Marcel Ebbenhorst, Senior Product Manager la KYOCERA Document Solutions Europe.

Performante de lux, putere mare de lucru
George Mikolay, Associate Director in cadrul BLI, a fost deosebit de impresionat de calitatile echipamentelor MFP: “Produsele castigatoare KYOCERA s-au dovedit a fi echipamente de varf de care companiile medii si mari vor beneficia cu siguranta. Fiabilitatea remarcabila, calitatea ridicata si vitezele rapide, combinate cu o integrare facila cu diferite solutii de crestere a productivitatii, de reducere a costurilor si de sporire a securitatii prin intermediul activarii HyPAS, toate la un pret mai mic decat media pietei, fac din acestea o propunere de valoare remarcabila.

Cele doua modele varf de gama ECOSYS au obtinut rezultate la fel de impresionante, fiind confirmate ca echipamente cu performante remarcabile in categoria grupurilor mici de lucru. “Robuste si fiabile, modelele KYOCERA ECOSYS M2640idw si ECOSYS P2040dw sunt compacte, accesibile si au oferit o performanta generala exceptionala”, a declarat Tony Maceri, Senior Test Technician, Keypoint Intelligence – Buyers Lab.

Produsele KYOCERA castigatoare ale premiilor BLI Winter Picks 2018 sunt:
• TASKalfa 4002i – copiator MFP EXCEPTIONAL 40-ppm
• TASKalfa 5002i – copiator MFP EXCEPTIONAL 50-ppm
• TASKalfa 6002i – copiator MFP EXCEPTIONAL 60-ppm
• TASKalfa 7002i – copiator MFP EXCEPTIONAL 70-ppm
• TASKalfa 8002i – copiator MFP EXCEPTIONAL 80-ppm
• ECOSYS M2640idw – copiator MFP EXCEPTIONAL pentru grupuri mici de lucru
• ECOSYS P2040dw – imprimanta EXCEPTIONALA pentru grupuri mici de lucru

Despre premiile Buyers Lab Pick
Premiile Pics Lab sunt unice in industrie si extrem de greu de castigat deoarece se bazeaza pe teste riguroase, inclusiv o evaluare extinsa a durabilitatii si o evaluare a atributelor cheie, cum ar fi utilitatea, calitatea imaginii si valoarea globala. Fiecare produs care trece testul de laborator castiga sigiliul ‘recomandat’ sau ‘foarte recomandat’ al laboratorului si certificatul de fiabilitate, insa numai cei mai buni jucatori din industrie se califica drept candidati Pick.