fbpx

IMPRIMANTE SI MULTIFUNCTIONALE KYOCERA PREMIATE PENTRU CALITATEA DESIGNULULUI

Postat in 18 ianuarie, 2017

IMPRIMANTE SI MULTIFUNCTIONALE KYOCERA  PREMIATE PENTRU CALITATEA DESIGNULULUI

KYOCERA Document Solutions Inc., unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de tiparire si management al documentelor, a primit titlul “Good Design Award 2016” pentru recent lansatele echipamente multifunctionale si imprimante A4 – ECOSYS M5526cdw, ECOSYS P5026cdw, ECOSYS M2640idw si ECOSYS P2040dw – premiu acordat de Japan Institute for Design Promotion (JDP), fundatie si autoritate publica in domeniul design-ului comercial.

Aceste produse au fost apreciate si premiate pentru aspectul lor compact si simplitatea design-ului care permite amplasarea lor pe sau in birou, care le ofera un plus de utilitate. Echipamentele premiate mai sunt extrem de silentioase si usor de intretinut, datorita sistemului simplu de inlocuire a cartusului. Aspectul exterior a contat substantial in acordarea premiului, echipamentele avand un design compact, fara protuberante la nivelul carcasei, detalii care ar putea incomoda utilizatorul si care de obicei sunt cele mai vulnerabile, putand fi usor lovite sau zgariate.

Aditional, gradul sporit de silentiozitate le face potrivite pentru plasarea acestora pe birou sau in spatiul de lucru sau in receptie, fara a fi necesara crearea unei camere dedicate pentru echipamentele de tiparire.

Pentru noile modele, producatorul a redus si timpul necesar pentru pornire/oprirea echipamentului, asigurand astfel un plus de productivitate. Instalarea acestuia se face usor si nu presupune aranjamente speciale, produsele avand functionalitate standard de conectare LAN wireless.

Produsele pot fi administrate de la distanta printr-un soft dedicat, care poate aduce noi functii echipamentelor si usureaza procesele de management al documentelor.

Premiul “Good Design Award” este acordat produselor din diverse industrii si categorii, iar o lista completa a acestora este disponibila AICI.