fbpx

KYOCERA A ACHIZITIONAT COMPANIA DE SOFTWARE ALOS

Postat in 26 iulie, 2018

KYOCERA A ACHIZITIONAT COMPANIA DE SOFTWARE ALOS

Recent, KYOCERA Document Solutions Europe a achizitionat compania Alos GmbH din Germania, producator de aplicatii software pentru managementul datelor, ca parte a strategiei sale de a-si consolida oferta de servici si solutii gestionare a documentelor.

Alos detine peste 100 de angajati cu sediul in Germania si Elvetia, oferind solutii pentru cateva mii de clienti de pe intreg mapamondul. Cu peste 60 de ani de experienta in colaborarea cu clienti precum Kraft, BP, AT & T si Unilever, Alos furnizeaza solutii inteligente de achizitie de date prin fluxuri automatizate de lucru cu procese de arhivare conforme legal.

Compania va continua sa se dezvolte independent, in paralel cu un plan de integrare pe trei ani, si raportand direct catre KYOCERA Document Solutions Deutschland. Achizitia reprezinta totusi cel mai recent pas facut de KYOCERA pentru dezvoltarea  in domeniul gestionarii complete a documentelor, o zona de crestere esentiala pentru companie.

Alos completeaza perfect portofoliul KYOCERA prin consolidarea unor domenii cum ar fi achizitia de date, Enterprise Content Management si Managementul proceselor de afaceri prin furnizarea unui document de stocare de mare disponibilitate si extrem de bine securizat. Aceassta miscare strategica va ajuta compania KYOCERA sa se pozitioneze ca furnizor complet de solutii si, in contextul trendului puternic de digitalizare, va spori succesul organizatiei pe piata in urmatorii ani.

Stirea completa este disponibila AICI.