fbpx

KYOCERA CASTIGA PREMIUL PENTRU TEHNICA DE AMBALARE A PRODUSELOR

Postat in 12 octombrie, 2017

KYOCERA CASTIGA PREMIUL PENTRU TEHNICA DE AMBALARE A PRODUSELOR

KYOCERA Document Solutions Inc. a castigat recent Premiul pentru Tehnica de Ambalare in cadrul Japan Packaging Contest 2017, pentru noile materiale utilizate la ambalarea si protejarea alimentatoarelor de documente.

Acest concurs, organizat in fiecare an de catre Japan Packaging lnstitute are scopul de a promova tehnicile si materialele inovative de ambalare. Kyocera a primit pana in prezent 12 astfel de premii.

Anul acesta, premiul obtinut de Kyocera vizeaza “volumul redus al ambalajului datorita materialelor performante”. Ambalajul premiat a fost special creat ca forma si material pentru a proteja produsele cu proeminente. Cu o forma care se modeleaza perfect pe cea a produsului, ambalajul imbraca intr-o singura bucata fiecare proeminenta, usurand mult procesele de ambalare si desfacere a produsului si reducand totodata dimensiunea totala a produsului ambalat, rezultand astfel si o reducere de cost pentru transport si depozitare.

Toate materiale utilizate pentru ambalarea si transportul produselor KYOCERA sunt create si dezvoltate intern. Ca in orice alt aspect, in dezvoltarea noilor tipuri de ambalaje KYOCERA a tinut cont si de aspectele legate de mediul inconjurator.