fbpx

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE CERTIFICATA ISO27001

Postat in 20 iunie, 2017

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE CERTIFICATA ISO27001

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) si-a confirmat capacitatea de a asigura o buna protectie si securitate a datelor conform standardelor internationale prin recenta sa certificare ISO 27001.

Aceasta certificare emisa de catre o autoritate internationala a fost obtinuta in urma unui proces extins de auditare, initiat inca din aprilie 2016. Auditul a implicat evaluarea atat hardware, software, cat si la nivel de procese si s-a desfasurat la nivelul intregii regiuni EMEA.

ISO 27001 este un standard international care contine un set complet de practici recomandate legate de sistemul de management al securitatii informatiei (ISMS). Prin certificarea ISO 27001, KYOCERA demonstreaza o data in plus determinarea sa de a urma cele mai inalte standarde din industrie.

„Certificarea ISO 27001 aduce un plus de valoare comerciala brandului Kyocera, dar – totodata – asigura faptul ca, intern, mentinem un nivel ridicat al securitatii informatice. Este o modalitate indirecta prin care ne re-afirmam grija fata de clienti si fata de angajati, ceea ce se aliniaza la principiile fundamentale si filosofia companiei noastre – sa facem ceea ce se cuvine in calitate de fiinte umane,” afirma Takahiro Sato, Presedinte, KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

Certificarea ISO 27001 a fost emisa de catre autoritatea recunoscuta international BSI (British Standards Institution), care pana in prezent a certificat peste 80,000 de companii, in peste 182 tari. Pentru mai multe detalii legate de organizatia auditoare si implicatiile standardelor internationale puteti vizita pagina www.bsigroup.com