fbpx

KYOCERA, FURNIZOR PREFERAT DE SOLUTII DE TIPARIRE IN GERMANIA

Postat in 19 aprilie, 2017

KYOCERA, FURNIZOR PREFERAT DE SOLUTII DE TIPARIRE IN GERMANIA

Subsidiara din Germania a companiei KYOCERA Document Solutions Europe B.V. a fost evaluata, de catre profesionistii locali in materie de solutii si echipamente de tiparire, ca furnizor de top.

Evaluarea s-a facut pe baza unui chestionar completat de peste 1800 de profesionisti. S-a urmarit identificarea liderilor plecand de la 11 atribute considerate importante pentru un furnizor de solutii de tiparire. Kyocera a atins punctaje maxime pentru suport de vanzare, durabilitate si servicii dedicate companiilor mari, dar a reusit performante remarcabile si in celelalte criterii.

Acest premiu marcheaza un an plin de succese pentru KYOCERA Document Solutions Germania, care in 2016 a reusit sa urce de pe pozitia a 3a, pe primul loc.

Evaluarea realizata si chestionarul aplicat au folosit ca baza dealeri de solutii de tiparire, de la nivel national. Participantii la chestionar au indicat printre punctele forte ale KYOCERA porofoliul extins de solutii, eficienta comunicarii cu clientii, suport pentru reteaua de parteneri si produse inovative.