fbpx

KYOCERA IN TOP 100 GLOBAL INNOVATORS

Postat in 5 aprilie, 2017

KYOCERA  IN TOP 100 GLOBAL INNOVATORS

Clarivate Analytics, furnizor mondial de solutii informatice, a anuntat recent topul 100 al celor mai inovatoare companii in 2016. Kyocera Corporation, pentru al treilea an consecutiv, intra in acest top, confirmand astfel succesul inovatiilor sale tehnologice.

Premiile “Top 100 Global Innovators” se afla la a 6-a editie si au rolul de a prezenta si de a onora companiile si institutiile care exceleaza in domeniul inovatiei. Premiile sunt acordate de catre Clarivate Analytics in urma unei analize care ia in considerare inovatiile patentate si proprietatea intelectuala a organizatiilor. Candidatii sunt evaluati luandu-se in considerare 4 criterii principale: ‘volum’, ‘succes’, ‘influenta’ si ‘globalizare’. Dintre factorii mentionati, ‘succesul’ si ‘globalizarea’ au fost cei care au condus la includerea companiei Kyocera in grupul inovatorilor de top din lume.

Kyocera are o traditie care mizeaza pe dezvoltare si cercetare, cat si o abordare foarte serioasa in ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala. Recent, Kyocera a deschis inca un birou oficial in Europa (Germania) dupa modelele existente in Japonia, SUA si China – pentru a sustine dezvoltarea pietei europene. Europa reprezinta una dintre cele mai importante piete pentru Grupul Kyocera, in special in domeniul componentelor auto si al produselor de mediu. In Romania, Kyocera s-a remarcat prin gama larga de imprimante si multifunctionale si prin tehnologia ECOSYS utilizata.

Companiile din grupul Kyocera detineau, in ianuarie 2017, un total de 1.132 patente inregistrate in SUA conform listei oficiale “U.S. IFI CLAIMS Patent Service”, in diverse domenii.

Pentru a afla mai multe despre metodologia de evaluare si selectie a “Top 100 Global Innovators” realizat de Clarivate Analytics, consultanti pagina oficiala.