fbpx

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS PRIMESTE INCA 6 PREMII DE LA ANALISTII DIN INDUSTRIE

Postat in 12 octombrie, 2016

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS PRIMESTE INCA 6 PREMII DE LA ANALISTII DIN INDUSTRIE

Buyers Laboratory mentioneaza rezistenta extraordinara a produselor, nivelul redus de reziduuri si costurile mici de exploatare ca fiind caracteristici comune ale recent lansatelor imprimante si multifunctionale KYOCERA

KYOCERA Document Solutions, unul dintre liderii in echipamente si solutii de document management, a anuntat ca Buyers Laboratory LLC (BLI), furnizor independent de analiza si testare a echipamentelor de tiparire, a premiat recent o serie de produse recent lansate de catre producator.

ECOSYS P6130cdn si ECOSYS M6535cidn au primit, fiecare, certificatul de calitate emis de BLI (BLI Certificate of Reliability), cat si calificativul de “Highly Recommended”. In plus, Kyocera a mai obtinut si titlul de “ Outstanding Achievement in Innovation” pentru tonerul eco prezent la modelele A3, iar TASKalfa 406ci a adaugat la lista sa de premii si titlul “Pick” pentru excelenta culorii la tiparire.

“Nu numai ca primim numeroase premii de la specialistii din industrie, dar acestea sunt acordate pentru diverse calitati pe care le au echipamentele si tehnologia noastra,” declara Reiko Owada, Manager Product Marketing, in  cadrul KYOCERA Document Solutions Europe. “Obiectivul nostru este sa avem echipamente remarcabile pentru clasa lor, in toate aspectele, de la design pana la functionalitati, iar aceste premii ne valideaza eforturile.”

Imprimantele ECOSYS Printers se remarca la testele de fiabilitate

In domeniul imprimantelor, fiabilitatea este unul dintre criteriile principale de evaluare, iar echipamentele Kyocera cu siguranta stau foarte bine la acest capitol, constituind de altfel chiar un diferentiator in raport cu alte produse competitoare. BLI a suspus, pe parcursul a 2 luni, echipamentele ECOSYS P6130cdn si ECOSYS M6535cidn la peste 50.000 de teste de impresie, inclusiv testarea aceastora la capacitate maxima.

Acestea s-au dovedit produse “de inalta fiabilitate,” castigand recomandarea si titlul de “Highly Recommended” din partea BLI.

Multifunctionalele TASKalfa isi mentin buna reputatie

Analistii BLI au fost impresionati de designul unic al recipientului de toner rezidual care prezinta numeroase avantaje. Redactorul sef BLI, George Mikolay explica: “Dat fiind ca noua linie de multifunctionale A3 de la KYOCERA permite utilizarea recipientului de toner Negru expirat pe post de recipient rezidual, clientii vor resimti aceasta schimbare ca o reducere a pierderilor, a necesarului de consumabile, cat si a costurilor de timp si de service profesional, fara a mai fi nevoie sa vina o echipa tehnica care sa inlocuiasca recipientul de toner rezidual.” Aceasta schimbare a castigat in 2016 titlul BLI pentru “Outstanding Achievement in Innovation”.

Lansat in urma cu cateva luni, TASKalfa 406ci a castigat deja numeroase premii, printre care si titlul BLI “Highly Recommended”. “TASKalfa 406ci ofera toate functionalitatile unui copiator A3, doar ca ocupa mai putin spatiu si are un cost de tiparire mult mai redus,” afirma Marlene Orr, Director Analisti Echipamente de Birou, in cadrul BLI.

Au fost apreciate o serie de caracteristici: panelul de control de 7 inch; capacitatile avansate de scanare;  platforma open HyPAS, oferita de Kyocera si care permite echipamentului TASKalfa 406ci sa realizeze o varietate mai mare de aplicatii de business, incluzand KYOCERA Net Manager/MyQ, PinPoint Scan, Teaching Assistant etc. BLI a mai fost placut impresionat si de pretul pentru sistemul de culori (Tiered Colour System), care permite organizatiilor sa plateasca doar pentru culorile utilizate, in locul unui prêt fix pe volumul tipariturilor. “Pentru aceste motive si multe altele, TASKalfa 406ci este alegerea ideala pentru grupurile lucru de dimensiuni medii si mari,” a concluzionat Orr.

 

Despre KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions are sediul in Japonia, la Osaka, si este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente si solutii de document management, avand un potofoliu complet de imprimante si multifunctionale monocrome si color. Produsele Kyocera sunt renumite pentru componentele cu durata lunga de viata care confera o inalta fiabilitate si un nivel redus al materialelor reziduuale, constituind premiza unui cost total al proprietatii (TCO) extrem de redus pentru intregul ciclu de viata al produsului.

Portofoliul KYOCERA Document Solutions nu se rezuma la echipamente hardware. Producatorul pune la dispozitia clientilor sai o suita completa de aplicatii de business si de servicii consultative menite sa ajute la optimizarea si gestionarea fluxurilor de documente, permitand beneficiarilor sa atinga potentialul maxim al echipamentelor hardware in care au investit.  KYOCERA Document Solutions Inc. este o companie a KYOCERA Corporation, producator de dezvoltator de tehnologii bazate pe material ceramic, inclusiv echipamente pentru industria de telecomunicatii, semiconductoare si componente electronice. In anul fiscal 2015, incheiat la 31 martie, KYOCERA Corporation a raportat vanzari nete in valoare totala de 1.52 trilioane yeni (approx. 12.7 miliarde USD). Pentru mai multe informatii sau galerie de imagini pentru presa, vizitati https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/.

Despre Buyers Laboratory LLC

Buyers Laboratory LLC (BLI) este una dintre cele mai importante surse independente de servicii si analize pentru industria de solutii de tiparire. De peste 50 de ani, cumparatori din intreaga lume iau ca referinta evaluarile BLI atunci cand trebuie sa decida o achizitie. Serviciile BLI, disponibile si pe dispozitivele mobile, includ o arhiva impresionanta de rapoarte in urma testarilor, literatura de specialitate, cat si instrumente specifice industriei pentru configurarea unor produse, calculator TCO (cost total al proprietatii) sau determinarea consumului mediu anual de energie. BLI are si o functie consultativa pentru producatori, pe care ii ajuta sa dezvolte si comercializeze cu eficienta produse si consumabile in piata.