fbpx

Kyocera isi confirma pozitia de jucator major pe piata mondiala a furnizorilor de imprimante pentru birouri

Postat in 6 noiembrie, 2023

Kyocera isi confirma pozitia de jucator major pe piata mondiala a furnizorilor de imprimante pentru birouri

Kyocera Document Solutions Europe, B.V., una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul solutiilor pentru tiparirea documentelor, are bucuria de a anunta ca a fost recunoscuta de International Data Corporation (IDC) ca „Jucator Major” (Major Player) pe piata globala a furnizorilor de imprimante pentru birouri.

Hironori Ando, Presedintele Kyocera Document Solutions, Inc., a anuntat recent ca organizatia a fost recunoscuta ca un Jucator Major in studiul „IDC MarketScape: Evaluarea Furnizorilor pentru Transformarea Imprimarii la Nivel Mondial 2023” publicat in 2023 (“IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2023 Vendor Assessment”).

Studiul IDC analizeaza capabilitatile, strategiile si activitatile principalelor companii furnizoare de imprimante pentru birouri la nivel mondial. Acesta ia in considerare si evalueaza competitivitatea fiecarui furnizor si evolutia portofoliului de produse, care trebuie sa raspunda nevoilor unei piete transformate de digitalizare si spatii de lucru reimaginate. Companiile pot folosi rezultatele acestui studiu pentru a gasi parteneri de afaceri pe termen lung care sa ii ajute sa accelereze cresterea in timp ce isi digitalizeaza operatiunile si raspund la medii de lucru hibride.

Organizatia noastra este extrem de mandra de aceasta recunoastere din partea IDC”, spune Takuya Marubayashi, Presedintele Kyocera Document Solutions Europe, B.V. „Aceasta nu doar sarbatoreste spiritul nostru inovativ, dar de asemenea reafirma statutul Kyocera de organizatie dedicata stabilirii unor parteneriate prospere pe termen lung.”

Kyocera este un partener dovedit pentru transformarea digitala in toate sectoarele.

Kyocera a imbratiseaza inovatia si continua sa adopte activ tehnologii avansate pentru a-si imbunatati capacitatile tehnice, valorificand dezvoltatori foarte calificati si personal de servicii profesionale pentru a ajuta clientii cu calatorii de transformare digitala, oferind solutii precum gestionarea imprimarii si gestionarea documentelor.

Cu o gama completa de solutii pentru documente, de la MFP-uri, imprimante si pachete de software pentru mediul de business in rapida evolutie, la imprimante inkjet pentru aplicatii comerciale si industriale, Kyocera este un partener de incredere, care sustine dezvoltarea afacerii.

Dedicarea noastra neclintita pentru inovatia centrata pe client este ceea ce ne-a diferentiat de competitie de-a lungul anilor”, concluzioneaza domnul Marubayashi. „Refuzam  sa stam pe loc pe masura ce era digitala se desfasoara si accelereaza in jurul nostru si  oferim clientilor nostri valorosi solutiile tehnologice de varf de care au nevoie.”

Despre Kyocera Document Solutions Europe
Kyocera Document Solutions Europe este o companie a grupului Kyocera Document Solutions Inc., furnizor lider la nivel global de solutii complete pentru documente, cu sediul in Osaka, Japonia. Portofoliul companiei include MFP-uri (multifunctionale) si imprimante fiabile si ecologice, precum si aplicatii de afaceri si servicii de consultanta care permit clientilor sa optimizeze si sa gestioneze fluxul de documente, atingand noi niveluri de eficienta. Cu expertiza profesionala si o cultura de parteneriat empatic, obiectivul companiei este de a ajuta organizatiile sa puna cunostintele in practica pentru a stimula schimbarea.

Kyocera Document Solutions Inc. este o companie a grupului Kyocera Corporation (Kyocera), un furnizor de frunte de pachete de semiconductori, componente industriale si pentru automobile, dispozitive electronice, sisteme inteligente de energie, imprimante, copiatoare si telefoane mobile. In anul incheiat la 31 martie 2023, veniturile consolidate din vanzari ale Grupului Kyocera au totalizat 2 trilioane de yeni (aproximativ 15,1 miliarde USD). Kyocera este clasata pe locul #672 in lista Forbes magazine din 2023 „Global 2000” a celor mai mari companii tranzactionate public din lume si a fost numita de The Wall Street Journal printre „Cele 100 de companii cele mai sustenabil gestionate din lume”.

Despre IDC MarketScape
Modelul de evaluare a furnizorilor IDC MarketScape este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra conditiei competitive a furnizorilor de ICT (tehnologia informatiei si comunicatiilor) intr-o anumita piata. Metodologia de cercetare utilizeaza o metodologie de scor riguroasa bazata pe criterii calitative si cantitative care rezulta intr-o ilustrare grafica unica a pozitiei fiecarui furnizor intr-o piata data. IDC MarketScape ofera un cadru clar in care ofertele de produse si servicii, capacitatile si strategiile, precum si factorii de succes pe piata actuala si viitoare ai furnizorilor de IT si telecomunicatii pot fi comparate in mod semnificativ. Cadrul ofera de asemenea cumparatorilor de tehnologie o evaluare de 360 de grade a punctelor forte si slabe ale furnizorilor actuali si potentiali.