fbpx

KYOCERA LANSEZA 10 NOI MODELE DE MULTIFUNCTIONALE

Postat in 1 septembrie, 2016

KYOCERA LANSEZA 10 NOI MODELE DE MULTIFUNCTIONALE

KYOCERA Document Solutions, unul dintre liderii in echipamente si solutii de document management, a lansat 5 noi modele de multifunctionale A3 monocrom si alte cinci modele multifunctionale A3 color.

Cand vine vorba de document managent, se pierd bani pe diverse cai: procesele de tiparire sunt externalizate dat fiind capacitatile limitate ale imprimantelor si multifunctionalelor proprii; alimentarea cu toner se face in mod intamplator si ineficienta din cauza gestionarii gresita; si multe echipamente, fiecare indeplinand cate o o functie disctincta, sunt inefficient utilizate ca urmare a fluxurilor de lucru insuficient optimizate. Lipsa procedurilor corespunzatoare supraincarca bugetele organizatiilor. MDS de la Kyocera, inclysand noua serie TASKalfa va rezvolva aceste probleme comune.

Tiparirea color la inalta calitate

Cu viteze de iesire variind de la 25 la 60 de pagini pe minut, noua serie TASKalfa 6052ci asigura o calitate exceptional a culorii datorita noului model de toner cu o gama mai larga de culori si o rezolutie de 1,200 x 1,200 dpi a tipariturii, cu motorul functionand la viteza maxima. Pentru companiile care au nevoie de o calitate superioara a imaginii sau anumite fluxuri de lucru specifice, 4 din cele 5 multifunctionale color au posibilitatea completarii cu un Fiery® print controller optional. Pentru a exploata la maxim capacitatile color ale echipamentului, tiparirea se poate face si pe hartie cu formate speciale, precum SRA3 (full-bleed, edge-to-edge A3), banner, sau hartie de 300 gsm.

Gestionarea consumabilelor

Noile serii TASKalfa 6052ci si 6002i sunt dotate cu sistem de blocare a tonerului, evitadu-se astfel situatiile in care utilizatorii ar schimba tonerul atunci cand nu este inca timpul. Folosind unelte de management al flotei si de service al echipamentelor, Kyocera MDS poate detecta exact cantitatea de toner necesara la momentul potrivit, fara ca utilizatorul sa mai aiba nevoie de interventii de service. De asemenea, mentenanta poate fi gandita proactive iar ajustarile se pot face remote.

Optimizarea fluxurilor de documente

Multe medii de lucru nu au fost inca optimizate si inca mai utilizeaza echipamente individuale pentru functii specifice – imprimanta, scanner, multifunctional, aparat fax – provenind de la mai multi producatori, fiecare dintre acestea consumand resurse  si ocupand spatiu in birou. Angajatii sunt fortati sa utilizeze echipamente cu interfete diferite, ceea ce poate compromite nivelul general al productivitatii. MDS de la KYOCERA ofera companiilor posibilitatea de a optimiza toatele procesele de document management, de a eficientiza flota de echipamente si de a beneficia de echipamente care fluidizeaza fluxurile de documente. Scanarea la viteza mare este garantata cu multifunctionalele KYOCERA care sunt dotate cu procesoare dual scan care pot scana pana la 270 de documente originale si care in combinative cu aplicatiile de captura a imaginii sustin organizatiile sa isi realizeze cu succes proiectele de transformare digitala.

Nevoi specifice ale companiilor mici si medii

Doua dintre noile multifunctionale, TASKalfa 3011i si 3511i, au fost gandite sa se potriveasca nevoilor companiilor de dimensiuni mici si medii, cum ar fi reprezentante, sucursale, scoli mici sau institutii culturale. Aceste modele de multifunctionale A3 monocrome ofera aceeasi interfata s nivel inalt de securitate similare seriei TASKalfa 6052ci si 6002i.

Despre KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions are sediul in Japonia, la Osaka, si este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente si solutii de document management, avand un potofoliu complet de imprimante si multifunctionale monochrome si color. Produsele Kyocera sunt renumite pentru componentele cu durata lunga de viata care confera o inalta fiabilitate si un nivel redus al materialelor reziduale, constituind premiza unui cost total al proprietatii (TCO) extrem de redus pentru intregul ciclu de viata al produsului.

Portofoliul KYOCERA Document Solutions nu se rezuma la echipamente hardware. Producatorul pune la dispozitia clientilor sai o suita completa de aplicatii de business si de servicii consultative menite sa ajute la optimizarea si gestionarea fluxurilor de documente, permitand beneficiarilor sa atinga potentialul maxim al echipamentelor hardware in care au investit.  KYOCERA Document Solutions Inc. este o companie a KYOCERA Corporation, producator de dezvoltator de tehnologii bazate pe material ceramic, inclusiv echipamente pentru industria de telecomunicatii, semiconductoare si componente electronice. In anul fiscal 2015, incheiat la 31 martie, KYOCERA Corporation a raportat vanzari nete in valoare totala de 1.52 trilioane yeni (approx. 12.7 miliarde USD). Pentru mai multe informatii sau galerie de imagini pentru presa, vizitati https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/.