fbpx

Kyocera nominalizata ca “Jucator Major” in raportul IDC MarketScape 2019-2020

Postat in 6 februarie, 2020

Kyocera nominalizata ca “Jucator Major” in raportul IDC MarketScape 2019-2020

Kyocera Document Solutions Inc. (Kyocera), una dintre cele mai importante companii de solutii de gestionare a documentelor din lume, a anuntat ca a fost apreciata ca „Jucator Major” in recentul raport IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, publicat la finalul anului 2019.

Raportul IDC MarketScape acopera o gama variata de furnizori de solutii si produse de tiparire documente si se bazeaza pe un cadru cuprinzator pentru evaluarea securitatii livrate ca si caracteristica, dar si ca solutie de sine statatoare, in contextul serviciilor de tiparire si gestionare documente tiparite (MPDS) si ca servicii profesionale non-MPDS.

Kyocera ofera o abordare stratificata a securitatii tiparirii axata pe patru domenii cheie: protectie la nivel de dispozitiv, autentificare, software/SaaS si servicii de consultanta. Kyocera ofera o gama larga de functii de securitate, inclusiv criptarea datelor, gestionarea dispozitivelor si a tiparirii si protectia impotriva malware.

Conform raportului IDC MarketScape, „In ultimii ani, Kyocera si-a consolidat solutiile ECM*/BPO** si solutiile legate de serviciile de continut, concentrandu-se pe a sustine clientii in procesul de transformare digitala a proceselor legate de tiparirea documentelor si in automatizarea fluxurile de lucru.”

Raportul noteaza, de asemenea ca “expertiza Kyocera in fluxul de documente, combinata cu portofoliul larg de solutii de securitate al companiei, ofera o baza solida pentru solutionarea amenintarilor specifice de securitate, in special in sectorul IMM-urilor.” Robert Palmer, vicepresedinte al diviziei de cercetare din cadrul IDC, pentru solutii de imagistica, tiparire si documente, adauga: „Odata cu aceasta abordarea cuprinzatoare in ceea ce priveste securitatea tiparirii si a documentelor, Kyocera s-a pozitionat ca un consilier de incredere in securitate.”

“Pe masura ce tehnologia devine mai complexa, la fel sunt si problemele cu care se confrunta companiile. Kyocera pregateste raspunsuri la provocarile viitorului.” a declarat Keisuke Koyama, directorul general al diviziei de marketing. “Prin evolutia echipamentelor si a solutiilor noastre cu caracteristici de securitate lider in industrie, impreuna cu consolidarea capacitatii serviciilor noastre de securitate prin parteneriate si achizitii, Kyocera isi propune sa ofere clientilor sai un mediu de lucru fara riscuri de securitate,” a adaugat Keisuke Koyama.

Kyocera, prin solutiile sale, va pune in valoare intregul potential.

*ECM (Enterprise Content Management) este un set de procese, strategii si instrumente definite care permit unei afaceri sa obtina, sa organizeze, sa stocheze si sa furnizeze informatii critice angajatilor, partilor interesate si clientilor sai.

**BPO (Business Process Outsourcing) reprezinta contractarea unor anumite responsabilitati de afaceri catre un furnizor tert de servicii.

Despre IDC MarketScape

Modelul de analiza a analistilor IDC MarketScape este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a peisajului competitiv al furnizorilor de TIC (tehnologia informatiei si comunicatiilor) pe un anumit segment de piata. Metoda de cercetare utilizeaza o metodologie riguroasa de notare bazata atat pe criterii calitative, cat si pe cele cantitative care genereaza o ilustrare grafica a pozitiei fiecarui producator pe piata sa specifica. IDC MarketScape ofera un cadru clar in care ofertele de produse si servicii, capacitatile si strategiile, dar si factorii de succes actuali si viitori ai pietei furnizorilor de IT si telecomunicatii pot fi comparati in mod semnificativ. Cadrul ofera, de asemenea, achizitorilor de tehnologie o evaluare la 360 de grade a punctelor tari si a punctelor slabe ale furnizorilor actuali si potentiali.
Despre Kyocera Document Solutions Inc.

Kyocera Document Solutions Inc. este un furnizor mondial de solutii complete de documente cu sediul in Osaka, Japonia. Portofoliul companiei include MFP-uri si imprimante fiabile si ecologice, precum si aplicatii de afaceri si servicii consultative care permit clientilor sa-si optimizeze si sa gestioneze fluxul de lucru al documentelor, atingand noi culmi de eficienta. Avand o expertiza profesionala si o cultura a parteneriatului empatic, obiectivul companiei este de a ajuta organizatiile sa se foloseasca de experienta dobandita pentru a genera schimbarea.

Kyocera Document Solutions Inc. este o companie de baza a Kyocera Corporation, un furnizor important de pachete cu semiconductor, componente industriale si auto, dispozitive electronice, sisteme de generare a energiei solare si telefoane mobile. Pe parcursul anului incheiat la 31 martie 2019, veniturile consolidate ale vanzarilor Kyocera Corporation au totalizat 1,62 trilioane de yeni (aproximativ 14,6 miliarde USD). Kyocera apare pe lista „Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19” de Clarivate Analytics si se afla pe locul # 655 pe lista „Global 2000” a revistei Forbes din 2019, cu cele mai mari companii comerciale la nivel mondial.