fbpx

ECOSYS: protejam mediul inconjurator

Postat in 29 septembrie, 2020

ECOSYS: protejam mediul inconjurator

In fiecare industrie, constientizarea nevoii de a proteja mediul inconjurator este in crestere. Industria echipamentelor de tiparire nu face exceptie, companiile luand masuri pentru a-si face operatiunile mai ecologice si lanseaza produse care reduc la minimum impactul. In cazul Kyocera, necesitatea de a proteja mediul a constituit piatra de temelie a afacerii sale din momentul infiintarii sale.

Succesul global al companiei japoneze a fost determinat in primul rand de aderarea la filozofia sa de inspiratie, creata de fondatorul Dr. Inamori. Concentrandu-se pe minimizarea impactului nociv asupra mediului. Kyocera este face eforturi reale, din convingerea sincera ca lumea in care traim poate fi un loc mai bun daca reusim sa convietuim armonios cu societatea noastra, comunitatea noastra globala si natura. Pana in prezent, grupul Kyocera si-a pastrat motto-ul corporativ „Respecta divinitatea si iubeste oamenii” si continua sa inteleaga importanta furnizarii de produse si servicii pentru a imbunatati modul in care intreprinderile functioneaza si interactioneaza cu natura.

Zeci de ani de experienta si expertiza permit companiei Kyocera sa proiecteze tehnologii de ultima generatie, durabile, fara a sacrifica productivitatea. In fiecare echipament, utilizatorii pot simti rezultatul unei companii careia ii pasa.

De la aderarea la pactele internationale care promoveaza sustenabilitatea corporativa la scara globala, cum ar fi Pactul Global al ONU, pana la punerea in practica a propriilor initiative de reciclare a tonerului, Kyocera Document Solutions s-a aflat in permanenta in avangarda impulsului global de reducere a impactului negativ asupra planetei, determinata sa contribuie la rezolvarea problemelor legate de schimbarile climatice asupra mediului nostru.

Prima si cea mai semnificativa etapa a companiei pe fondul eforturilor sale axate pe reducerea efectului de clima a fost lansarea tehnologiei ECOSYS de la Kyocera in 1992. In timp ce alte companii au manifestat un interes redus pentru inovare, ECOSYS a fost introdus cu scopul de a face dispozitivele de imprimare mai ecologice, fara a avea pentru a face compromisuri privind calitatea sau economiile de costuri.

Grupul Kyocera este dedicat managementului de mediu si a vizat intotdeauna dezvoltarea durabila a corporatiilor, incercand in acelasi timp sa combine obiectivele ecologiei si economiei, de unde si „ECO” in ECOSYS. Lansarea gamei ECOSYS a dus, in esenta, la un mod de imprimare mult mai durabil, permitand in acelasi timp companiilor sa reduca costurile de tiparire.

Astazi, organizatiile si companiile solicita mai multe actiuni de mediu decat oricand, deoarece schimbarile climatice si incalzirea globala au devenit probleme importante la nivel mondial. Companiile cauta noi modalitati de a atinge obiective de sustenabilitate din ce in ce mai ambitioase si de a-si demonstra angajamentul de a deveni mai ecologice si de a imbunatati societatile noastre zi de zi. Aceste eforturi nu sunt trecute cu vederea de catre consumatori, care sustin acele companii care manifesta dorinta de a ajuta mediul inconjurator fata de cele care ignora sau minimizeaza necesitatea de a deveni mai durabile.

Grupul Kyocera stimuleaza schimbarea in industria tiparita, dar crede, de asemenea, ca este responsabilitatea fiecarei companii, in fiecare industrie, sa contribuie la un viitor pozitiv al planetei. Compania este mandra sa ofere hardware si software de top pe piata, care permite companiilor sa functioneze mai durabil si sa ia parte la eforturile globale de protejare a mediului inconjurator.

Articol preluat de pe blog Kyocera.