fbpx

Kyocera listata in top 100 companii globale inovatoare de Clarivate

Postat in 5 mai, 2022

Kyocera listata in top 100 companii globale inovatoare de Clarivate

Clarivate – un lider global in furnizarea de informatii si analize realizate pentru a accelera ritmul inovatiei – este o companie care evalueaza constant si metodic capacitatea companiilor de a inova si publica anual „Top 100 Global Inovators”. Anul acesta, dupa o lunga perioada, analistii au decis sa-si schimbe abordarea ecosistemului global de inovare si au implememtat un nou model de calcul al excelentei, concentrat pe consistenta si amploarea inovatiei, dar unde toate ideile concureaza in mod egal.

Top 100 Global Inovators listeaza companii si institutii care demonstreaza, prin capacitati, consistenta, creativitate incredibila si o gandire proapspata, abilitatea de a rezolva provocarile stringente si stabilesc o noua valoare pentru lume, a declarat Clarivate.

Publicata anual din 2012, lista Clarivate se bazeaza pe o abordare dubla a evaluarii, care a fost reimprospatata si redefinita in 2022. Prima directie se concentreaza pe identificarea organizatiilor inovatoare care trec criteriile de calificare pe baza volumului lor de activitate inventiva.

A doua directie evalueaza toate inventiile listate in Derwent World Patents Index (DWPITM), o colectie globala cuprinzatoare de brevete curate de Clarivate. Analiza patentelor prin aplicarea indicelui Derwent reprezinta un efort semnificativ de evaluare, prin care invoatiile sunt observate prin prisma a patru factori: Influenta, Succes, Globalizare si Distinctie tehnica. Inovatorii sunt apoi clasati multiplicand Indicele de rezistenta Derwent mediu inregistrat in ultimii cinci ani cu calitatea globala al inovatiei (International Innovator Weighting factor).

In acest an, Clarivate a listat 35 de companii din Japonia in TOP 100 GLobal Innovator. Metodologia completa este disponibila pe site-ul web Clarivate https://clarivate.com/top-100-innovators/methodology/. Kyocera a reusit performanta ca in ultimii 10 ani sa obtine listarea in TOP 100 Innovators de nu mai putin de 6 ori, respectiv in anii 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 si 2022.

Politica Kyocera privind proprietatea intelectuala (PI) se extinde dincolo de protejarea propriilor inventii. Compania se concentreaza pe contributia la societate prin construirea de afaceri care creeaza valoare noua; acordarea de licente a propriei PI pentru a-si extinde afacerea; si mentinerea unui respect profund pentru drepturile de proprietate intelectuala ale altora. Kyocera lucreaza indeaproape cu firme de brevete din intreaga lume pentru a promova stabilirea si recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala si pentru a crea oportunitati de afaceri cu alte parti prin dezvaluirea unor tehnologii proprietare in mod public prin intermediul site-ului sau de proprietate intelectuala.

Aici puteti descarca raportul Clarivate.

Despre Clarivate

Clarivate este un lider global in furnizarea de solutii pentru a accelera ciclul de viata al inovatiei. Misiunea este de a ajuta clientii sa rezolve unele dintre cele mai complexe probleme ale lumii, oferind informatii si perspective care sa poata actiona, care reduc timpul de la idei noi la inventii care schimba viata in domeniile stiintei si proprietatii intelectuale. Clarivate ii ajuta pe clienti sa descopere, sa protejeze si sa-si comercializeze inventiile folosind solutiile sale de incredere si bazate pe tehnologie, cuplate cu o expertiza profunda in domeniu.