fbpx

Kyocera nominalizata ca “Major Player” in evaluarile IDC pe segmentul furnizorilor de servicii de tiparire

Postat in 12 iulie, 2022

Kyocera nominalizata ca “Major Player” in evaluarile IDC pe segmentul furnizorilor de servicii de tiparire

Compania Kyocera Document Solutions, Inc. a anuntat recent ca a fost pozitionata ca „Jucator major” in evaluarile realizate de IDC (International Data Corporation) asupra furnizorilor de servicii de tiparire gestionate (MPS) bazate pe cloud si tiparirea in medii cu forta de munca distribuita.

Aceste evaluari se bazeaza pe metodologia IDC MarketScape prin care produsele si serviciile furnizorilor de top in domeniile respective sunt evaluate, iar capacitatile fiecarui furnizor sunt analizate pentru a determina capacitatea acestora de a satisface nevoile in schimbare ale clientilor, in special in conditiile in care actuala forta de munca este tot mai descentralizata. „Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment”*1 se concentreaza pe servicii de tiparire contractuale bazate pe cloud, cum ar fi MPS, prin care se gestioneaza utilizarea dispozitivelor, iar „Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment”*2 evalueaza produsele si serviciile care accepta documentele si fluxuri de lucru de tiparire in conditiile unei forte de munca in care biroul tradional se combina cu  spatiul de lucru de acasa.

Kyocera consolideaza solutiile ECM/CSP, care furnizeaza un control complet, cat si utilizarea informatiilor in intreaga organizatie. Datorita game sale largi de solutii, Kyocera a fost apreciata pentru furnizarea de servicii care raspund cel mai bine nevoilor in schimbare ale clientilor, inclusiv forta de munca descentralizata. Pe langa furnizarea de echipamente multifunctionale si imprimante cu performante economice si de mediu remarcabile, Kyocera s-a remarcat si prin varietatea de aplicatii software dedicate consolidarii securitatii si integrarii operationale, cum ar fi capturarea si gestionarea documentelor.

Pe masura ce forta de munca isi extinde si diversifica spatiul de lucru, de la birouri traditionale, la birouri de acasa si prin satelit, Kyocera continua sa satisfaca nevoile clientilor sai cu hardware, solutii si servicii care ii ajuta sa-si imbunatateasca productivitatea si sa abordeze provocarile lor.

*1 IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment, doc #US #US47337721, January 2022
*2 IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment, doc #US48596221, January 2022

Despre IDC Marketscape
Modelul de analiza a furnizorilor IDC MarketScape este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra aptitudinii competitive a furnizorilor de TIC (tehnologia informatiei si comunicatiilor) pe o anumita piata. Cercetarea utilizeaza o metodologie riguroasa de punctare bazata atat pe criterii calitative, cat si cantitative, care are ca rezultat o ilustrare grafica unica a pozitiei fiecarui furnizor pe o anumita piata. IDC MarketScape ofera un cadru clar in care ofertele de produse si servicii, capabilitatile si strategiile, precum si factorii de succes de piata actuali si viitori ai furnizorilor de IT si telecomunicatii pot fi comparate in mod semnificativ. Cadrul ofera, de asemenea, cumparatorilor de tehnologie o evaluare la 360 de grade a punctelor forte si a punctelor slabe ale furnizorilor actuali si potentiali.