fbpx

Cautare Produse

Ce caracteristici va intereseaza?
Cautati un echipament monocrom sau color?
Alege viteza de tiparire: Dimensiune hartie

Companie

La baza, competenta acestei companii japoneze, infiintate in 1959 si avand sediul central la Kyoto, se regaseste in produsele sale originale: tehnica ceramica.

Fondatorul companiei KYOCERA (Kyoto Ceramics), Dr. Kazuo Inamori, a intuit potentialul urias pe care il poate avea un material atat de versatil. KYOCERA este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de componente din ceramica pentru industria IT&C.

Activitatea Grupului KYOCERA este structurata in trei mai componente: IT&C, protectia mediului si calitatea vietii. Aici sunt incluse si unitati de business de importanta strategica precum telecomunicatii, managementul documentelor, produse care au rolul de a creste calitatea vietii (in sectorul sanatatii, de exemplu, implanturi din ceramica fina) si sisteme pentru energie solara. Compania este si unul dintre cei mai importanti producatori de module solare. Sloganul companiei, “The New Value Frontier”, face referire la determinarea KYOCERA de a-si mentine forta inovativa si de a miza pe dezvoltare tehnologica.

KYOCERA se numara printre primele 500 cele mai valoroase companii la nivel mondial (BusinessWeek). Numeroasele subsidiare din Europa au rolul de a promova compania si de a vinde echipamente de tip imprimante, copiatoare/mutifunctionale, dar si solutii de administrare a documentelor de birou, componente microelectronice, produse din ceramica fina si module solare.

Conform Dr. Inamori, o corporatie are datoria de a actiona cu responsabilitate fara de natura si societate. KYOCERA isi sustine aceste principii prin nenumarate activitati. Premiul International Kyoto este un exemplu bine-cunoscut care deriva din aceasta filosofie. Initiat de Dr. Inamori, Premiul International Kyoto (cu o valoare de 50 milioane Yeni, cca 300.000 euro) se acorda pentru realizari importante urmatoarele domenii: tehnologii avansate, stiinte de baza, arta si filosofie. Mai multe informatii, aici.

KYOCERA Document Solutions Europe B. V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. este o companie din grupul Kyocera Document Solutions Inc., un lider global furnizor de solutii complete de tipare cu sediul in Osaka, Japonia. Portofoliul companiei include echipamente MFP si imprimante fiabile si ecologice, precum si aplicatii de afaceri si servicii de consultanta care permit clientilor sa-si optimizeze si sa gestioneze fluxul de lucru pentru documente, atingand noi cote de eficienta. Avand expertiza profesionala si o cultura a parteneriatului empatic, obiectivul companiei este de a ajuta organizatiile sa puna cunostintele in practica pentru a conduce schimbarea.

Kyocera Document Solutions Inc. este o companie din grupul Kyocera Corporation (Kyocera), un furnizor de top de pachete de semiconductori, componente industriale si auto, pachete de semiconductori, dispozitive electronice, sisteme de energie inteligente, imprimante, copiatoare si telefoane mobile. In cursul anului incheiat la 31 martie 2022, veniturile consolidate din vanzari ale Grupului Kyocera au totalizat 1,8 trilioane de yeni (aproximativ 15,1 miliarde USD). Kyocera se afla pe locul 672 pe lista „Global 2000” din 2023 a revistei Forbes a celor mai mari companii cotate la bursa din lume si a fost nominalizata de The Wall Street Journal printre „Cele mai sustenabil gestionate 100 de companii din lume”.